STN ISO 2905: 1993 (20 4690), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Konce vřeten a stavitelné vložky pro vícevřetenové hlavy. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2905: 1985