STN ISO 2905: 1993 (20 4690), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Konce vřeten a stavitelné vložky pro vícevřetenové hlavy. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2905: 1985
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy