STN ISO 3476: 1993 (20 4691), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Hnací pera a příruby pro připojení vícevřetenových hlav. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3476: 1975