STN ISO 3476: 1993 (20 4691), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Hnací pera a příruby pro připojení vícevřetenových hlav. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3476: 1975
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy