STN ISO 3371: 1993 (20 4701), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Otočné stoly a vícestranné střední podstavce pro otočné stoly. - Zimola, Vladimír; Dvořak, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3371: 1975
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy