STN ISO 2934: 1992 (20 4707), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Boční podstavce pro stojany. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2934: 1973