STN ISO 2934: 1992 (20 4707), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Boční podstavce pro stojany. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 2934: 1973
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy