STN ISO 3610: 1993 (20 4708), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Konzoly. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3610: 1976