STN ISO 3610: 1993 (20 4708), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Konzoly. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3610: 1976
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy