STN ISO 3970: 1993 (20 4713), Stavebnicové uzly pro stavbu obráběcích strojů. Stojany s vedením a přírubou. - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3970: 1977