STN ISO 3408-2: 1993 (20 5710), Kuličkové šrouby Časť 2 Jmenovité průměry a jmenovitá stoupání. Metřická řada - Zimola, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3408-2: 1991
Spracovateľ: Vladimír Zimola, Pavel Dvořák.
Keywords: normy