STN ISO 7572: 1992 (20 5810), Podmínky přejímky a instalace nepohyblivých upínacích desek obráběcích strojů. - Baťka, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7572: 1984