STN ISO 5734: 1992 (20 5830), Přejímací podmínky mechanických dělicích přístrojů pro obráběcí stroje. Zkoušky přesnosti. - Baťka, Vladimír; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 5734: 1986