STN ISO 5734: 1992 (20 5830), Přejímací podmínky mechanických dělicích přístrojů pro obráběcí stroje. Zkoušky přesnosti. - Baťka, Vladimír; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 5734: 1986
Spracovateľ: Vladimír Baťka, Pavel Dvořák.
Keywords: normy