STN ISO 6899: 1992 (21 0306), Přejímací podmínky mechanických lisů s vyložením. Zkoušky přesnosti. - Štrba, Marian; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6899: 1984