STN ISO 6899: 1992 (21 0306), Přejímací podmínky mechanických lisů s vyložením. Zkoušky přesnosti. - Štrba, Marian; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6899: 1984
Spracovateľ: Marian Štrba, Pavel Dvořák.
Keywords: normy