STN ISO 6898: 1992 (21 0621), Mechanické lisy s vyložením. Hlavní parametry a rozměry. - Štrba, Marian; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6898: 1984