STN ISO 3002/1: 1993 (22 0011), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 1 Geometria aktívnej časti rezných nástrojov. Základné termíny, súradnicové sústavy, nástrojové a pracovné uhly, lamače triesky - Hóka, Ladislav; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3002/1: 1982