STN ISO 3002/1: 1993 (22 0011), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 1 Geometria aktívnej časti rezných nástrojov. Základné termíny, súradnicové sústavy, nástrojové a pracovné uhly, lamače triesky - Hóka, Ladislav; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3002/1: 1982
Spracovateľ: Ladislav Hóka, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy