STN ISO 3002-2: 1995 (22 0013), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 2 Geometria aktívnej časti rezných nástrojov. Všeobecné prevodové vzorce, vzťahujúce sa na nástrojové a pracovné uhly - Dodeková, Dana; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-2: 1982