STN ISO 3002-5: 1995 (22 0017), Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 5 Základná technológia brúsnych operácií používajúcich brúsiace kotúče - Ježová, Oľga; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-5: 1989