STN ISO 3002-5: 1995 (22 0017), Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 5 Základná technológia brúsnych operácií používajúcich brúsiace kotúče - Ježová, Oľga; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-5: 1989
Táto norma spolu s STN ISO 3002-1, STN ISO 3002-2, STN ISO 3002-4 nahrádza STN 22 0011 z 28. 3. 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Miroslav Války. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy