STN ISO 8688-1: 1993 (22 0031), Rezné nástroje. Testovanie trvanlivosti pri frézovaní Časť 1 Rovinné frézovanie - Mészáros, Ľudovít; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8688-1: 1989