STN ISO 8688-1: 1993 (22 0031), Rezné nástroje. Testovanie trvanlivosti pri frézovaní Časť 1 Rovinné frézovanie - Mészáros, Ľudovít; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8688-1: 1989
Spracovateľ: Ľudovít Mészáros, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy