STN ISO 8688-2: 1993 (22 0032), Rezné nástroje. Skúšanie trvanlivosti pri frézovaní Časť 2 Čelné frézovanie - Hóka, Ladislav; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8688-2: 1989