STN ISO 8688-2: 1993 (22 0032), Rezné nástroje. Skúšanie trvanlivosti pri frézovaní Časť 2 Čelné frézovanie - Hóka, Ladislav; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8688-2: 1989
Spracovateľ: Ladislav Hóka, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy