STN ISO 3002-4: 1995 (22 0036), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 4 Sily, práca a výkon - Palacka, Emil; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-4: 1984