STN ISO 296: 1994 (22 0410), Obrábacie stroje. Samosvorné kužele nástrojových stopiek. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 296: 1991