STN ISO 296: 1994 (22 0410), Obrábacie stroje. Samosvorné kužele nástrojových stopiek. - Ježová, Oľga; Molnár, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 296: 1991
Spracovateľ: Oľga Ježová, Pavol Molnár.
Keywords: normy