STN ISO 5414-1: 1993 (22 0413), Upínacie puzdrá (držiak stopkových čelných valcových fréz) s upínacími skrutkami na upínanie valcových stopiek s plôškou Časť 1 Rozmery upínacej časti puzdra - Oros, Mikuláš; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5414-1: 1985