STN ISO 5414-1: 1993 (22 0413), Upínacie puzdrá (držiak stopkových čelných valcových fréz) s upínacími skrutkami na upínanie valcových stopiek s plôškou Časť 1 Rozmery upínacej časti puzdra - Oros, Mikuláš; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5414-1: 1985
Spracovateľ: Mikuláš Oros, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy