STN ISO 5413: 1993 (22 0428), Obrábacie stroje. Kužele Morse s predným unášačom. - Kukan, Imrich; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 5413: 1976
Spracovateľ: Imrich Kukan, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy