STN ISO 9270: 1999 (22 0431), Kužele 7:24 nástrojových stopiek na automatickú výmenu nástrojov. Kužele vretien. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma obsahuje ISO 9270: 1992