STN ISO 6261: 1999 [neplatná] (22 0504), Vyvrtávacie tyče (držiaky nožov s valcovou stopkou) pre vymeniteľné rezné doštičky. Označovanie. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 6261: 1995