STN ISO 6261: 1999 [neplatná] (22 0504), Vyvrtávacie tyče (držiaky nožov s valcovou stopkou) pre vymeniteľné rezné doštičky. Označovanie. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 6261: 1995
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN 22 0504 z 25. 4. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Oľga Ježová, Ján Bakoš.
Keywords: normy