STN EN ISO 19109: 2016 (01 9335), Geografická informácia. Pravidlá aplikačnej schémy (ISO 19109: 2015). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19109: 2015