STN EN ISO 19109: 2016 (01 9335), Geografická informácia. Pravidlá aplikačnej schémy (ISO 19109: 2015). - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19109: 2015
Spracovateľ: Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy