STN EN ISO 5223: 2016 (46 1027), Skúšobné sitá na obilniny (ISO 5223: 1995 vrátane Amd 1: 1999). - Polák, Marián (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5223: 2015