STN EN ISO 5223: 2016 (46 1027), Skúšobné sitá na obilniny (ISO 5223: 1995 vrátane Amd 1: 1999). - Polák, Marián; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5223: 2015
Táto norma nahrádza STN ISO 5223 + Amd 1 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy