STN EN 13445-3 + A1: 2016 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie - Mráz, Ľuboš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3: 2014
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13445-3 z januára 2015, ktorá od 1. 1. 2015 nahradila STN EN 13445-3 zo septembra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty