STN EN ISO 3266/A1: 2016 (27 1917), Kované oceľové svorníky s okom triedy 4 na všeobecné zdvíhanie (ISO 3266: 2010/Amd 1: 2015). Zmena A1. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN ISO 3266: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3266: 2010/A1: 2015