STN EN 1325: 2016 (01 0110), Manažérstvo hodnoty. Slovník. Termíny a definície. - Hrnčiar, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1325: 2014