STN EN 1325: 2016 (01 0110), Manažérstvo hodnoty. Slovník. Termíny a definície. - Hrnčiar, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 118 Služby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1325: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1325 z októbra 2014, ktorá od 1. 10. 2014 zrušila STN EN 1325-1 z mája 1999 a STN EN 1325-2 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Hrnčiar. Technická komisia: TK 118 Služby
Keywords: normy