STN ISO 7870-1: 2016 (01 0272), Regulačné diagramy Časť 1 Všeobecná príručka - Janiga, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7870-1: 2014