STN ISO 7870-1: 2016 (01 0272), Regulačné diagramy Časť 1 Všeobecná príručka - Janiga, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7870-1: 2014
Táto norma nahrádza STN ISO 7870-1 z augusta 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód
Norma je zrušená od 1. 3. 2022
Keywords: normy