STN EN 12516-1: 2016 (13 3022), Priemyselné armatúry. Pevnostný návrh plášťa Časť 1 Postup zostavovania tabuliek pre plášte oceľových armatúr - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12516-1: 2014