STN EN 12516-2: 2016 (13 3022), Priemyselné armatúry. Pevnostný návrh plášťa Časť 2 Postup výpočtu plášťa oceľových armatúr - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12516-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12516-2 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 12516-2 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy