STN EN 280 + A1: 2016 (27 5004), Pojazdné zdvíhacie pracovné plošiny. Konštrukčné výpočty. Kritériá stability. Konštrukcia. Bezpečnosť. Preskúšanie a skúšky. - Trnovec, Stanislav; Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 280: 2013 + A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 280 + A1 z januára 2016, ktorá nahradila STN EN 280 z januára 2014 v celom rozsahu. STN EN 280 z januára 2014 sa môže súbežne s touto normou používať do 28. 2. 2017
Spracovateľ: Stanislav Trnovec, Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy