STN EN ISO 8098: 2016 (30 9041), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle pre malé deti (ISO 8098: 2014). - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8098: 2014