STN EN ISO 8098: 2016 (30 9041), Bicykle. Bezpečnostné požiadavky na bicykle pre malé deti (ISO 8098: 2014). - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8098: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 8098 z novembra 2014, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 14765 + A1 z júla 2008 a STN ISO 8098 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy